Vill du hjälpa lyfta Svensk Proffscykling ytterligare?

Sidan växer och har nu 600 som gillar och nästen 650 följare och även mer på Twitter och Instagram. Det är jättebra men jag är inte nöjd med det.

Sidan ska växa. Inte för mig utan för att våra duktiga cyklister kan få så mycket uppmärksamhet som möjligt.

Om någon med grafiska kunskaper har lust att göra en "riktig" logga till projektet skulle jag vara mycket tacksam. Den nuvarande är bara lite omfärgat clip-art och jag tycker cyklisterna förtjänar att denna sida får ett lite proffsigare look.

Tyvärr är det inget jag själv kan fixa så jag behöver hjälp om det ska lyckas. Självklart med full kreditering till dig.

Jag är bara en kille som gör detta på min fritid. Jag har bra koll på landsvägscyklingen och mindre koll på övriga grenar oc det är här du kommer in i bilden.

Följer du MTB/Cycelcross/Bancykling/Ungdomstävlingar/... noggrant och tycker att även dessa förtjänar mer uppmärksamhet får du jättegärna höra av dig till mig via PM. Oavsett om du gärna vill vara en fast del av arbetet eller med enstaka tips.

Jag blir glad varje gång någon skriver till mig med tx ett bra ungdomsresultat eller kontraktnyhet jag har missat!

Om du är en del av en cykelklubb som ibland tävlar utomlands är du även mer än välkommen att tipsa om detta på förhand.

Detta projekt är (och kommer alltid vara) till 100 % ideellt , så jag kan inte erbjuda annat än min tacksamhet och glädjen vid att hjälpa lyfta fram det stora arbetet som våra proffs lägger i det.

Utländska lag ska se att om man signar en svensk och ger en svensk chansen att köra in egna resultat blir det uppmärksammat!

Svensk Proffscykling är den enda nyhetskälla som intensivt följer allt som rör sig inom svensk proffscykling.

Just nu är det bara jag som är bakom och hur mycket som kan uppmärksammas begränsas av hur mycket tid jag har över efter jobb och familj. Jag skulle gärna ville lyfta båda andra grenar än landsväg och ungdomsarbetet ytterligare fram, men måste också erkänna ett det hittills bara har skett i det mån att jag har ramlat över något bra att berätta.

Med din hjälp skulle även dessa delar kunde uppmärksammas mer organiserat.