Ny logga - samma koncept

Kort innan jul skickade jag ut en förfrågan om hjälp med en ny logga samt innehåll till sidan. En hjälpande hand till att däcka lite bredare än jag själv hinner med skulle jag fortfarande sätta pris på men jag är jätteglad att kunde framvisa en ny logga specialdesignat för Svensk Proffscykling.

Konstnären bakom är Edvin Oldin som snabbt erbjöd sin hjälp och har utvecklat en fin stilren, tydlig, modern och lätt igenkännbar logga till projektet.

Om designprocesssen berätter Edvin: "Jag tog inspiration av den gamla loggan men gjorde en mer simpel och tidlös version. Jag behöll färgerna och behöll cyklisten men gjorde den mer simpel och abstract för en mer modern look.

Jag är väldigt glad att få jobba med Svensk Proffscykling och hoppas på fler samarbeten i framtiden."

Om någon behöver grafisk assistans och evt. vill anlita Edvin kan han kontaktas via edvin.oldin@gmail.com eller på Instagram @edvinoldin.

Förutan den nya loggan fortsätter sidan på samma spor som alltid. Jag skulle dock fortfarande sätte mycket pris på om någon känner sig manad att hjälpa till med att skapa/hitta innehåll till sidan. Speciellt inom terrängcykling, bancykling och ungdomsklasserna.